Kérlek várj egy kicsit...
Ország:
Magyarország
Cégnév:
Nikolics Milán E. V.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
background
munkafolymat

Munka
Velem

Az alábbiakban leírom, hogy milyen munkafázisokra számíthatsz ha velem készíteted a weblapod. Most nem magáról a webfejlesztésről írok, hanem arról, ami téged mint megrendelőt érint.
(A kód megírásának folyamatáról egy másik cikkben olvashatsz)
Görgess lejebb
01
maximum 1-2 óra de inkább kevesebb

Kapcsolatfevétel

Egy beszélgetés keretében - amit online tartunk elmondod, mit szeretnél, mit vársz a weblapodtól.

Ez lehet zoom, skype, facebook, viber... stb keresztül, de lehet sima telefon vonal is.

Nem baj ha nem tudsz válaszolni a következő kérdésekre csak azért vannak itt, hogy kapj egy kis áttekintést miről is van szó, és add egy kis pluszt azoknak, akik nem az első weblapjukat készítetik.

Nem kell megijedni. Fel tudom mérni az igényeid akkor is, ha ez az egész kínaianak tűnik.

  • Miért szeretnél weblapot? Mit vársz tőle? Milyen célal készül?
  • Milyen elvárásaidid vannak? Milyen funkciókat szeretnél? Milyen konkrét elképzelésid vannak?
  • Mi lesz a weblapod domain neve?(az enyém a nikolicsmilan.hu)
  • Vannak képeid/szöveged/logód? Ha nincs akkor ezeket én készítem?
  • Milyen legyen a weblapod színvilága, stílusa, témája? (ez változhat:lásd lejebb)
  • Hány aloldalt szeretnél? Szükséged van üzenetküldő alkalmazásra, űrlapra, hírlevél funkcióra, egyedi fejlesztésre, direct fizetési lehetőségre(pl: paypal)?
  • Lesz a webalpod mögött adatbázis? Saját szervert szeretnél használni vagy az enyémet?

A beszélgetés alapján tudok mondani neked egy árajánlatot.

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

02
1-2 óra

Szerződéskötés

Ez a folyamat azért tudd gyorsan haladni mert mindenkivel nagyjából ugyanolyan szerződést szoktam kötni. Ez azért van a szerződés legnagyobb része fix. Mit és hogyan vállalok és mit nem. Ami változik, az a te igényed, adataid, és persze az ehhez szabott ár. Szóval ha korrektnek tartod az ajánlatom, átírom az előre elkészített szerződés mintát, és már küldöm is neked aláírásra.

Ezt átudod nézetni könyvelővel / ügyvéddel, hogy tényleg minden rendben van-e.

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

banner
03
maximumm 1 nap, de inkább kevesebb

Sablon kiválasztása

A leggyorsabban, leghatékonyabban és leglátványosabban úgy tudunk haladni ha nem az egész kódot írom meg hanem kiválasztunk egy HTML ( nem wordpress ) sablont ami leginkább képviseli a te stílusod illetve ,ami a leginkább megfelel az igényeidnek. Ebből már láthatod hogy fog kb kinézni a weblapod milyen elrendezése milyen részei lesznek nagyvobnalakban.

A legjobb, legmodernebb sablonokkal igyekszem dolgozni figyelembe véve a te szempontjaidat is. A helyzetnek megfelelően mutatok néhányat (amit én már előszűrtem több ezerből) és tudsz választani. Ha egyik sem az "igazi" akkor tovább keresek.

Ha megtaláltuk neked az "igazit" az alakulását folymatosan nyomon fogod tudni követni egy ideiglenes vagy saját domain néven, illetve az alakulását befolyásolni, több ingyenes konzultáció folyamán. Sőt az a legjobb, ha folyamatosan kommunikálunk az egyes munka szakaszokban.

A sablon kiválasztása tartós. Tudsz utána is cserélni de az plusz pénzbe fog kerülni

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

04
Aloldalanként 1-2 nap

Kód írása

A fő oldal a legbonyolultabb és legkomplexebb általában. Utána az aloldalak összetetségétől függően 1 vagy 2 nap alatt elkészülnek(ha csak nincs késés az ügyfél részéről). Ez azt jelenti, hogy ha van egy 4 oldalas weblapod 1 fő oldal (1-3 nap) és 3 aloldal (3*1 vagy 3*2 nap) az ideális esetben 4-9 nap alatt elkészülhet. Ezek az idők a teljes, tehát full responsiv(mobilbarát) oldalak kialakítását jelentik.

Egy Super 3D logo elkészítése 1-2 nap. Egy 8-10s Super Video Intro 1-3 nap. Ebben benne van több változat lehetősége is, mivel az első nem biztos, hogy tetszeni fog.

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

05
1-2 nap

Tesztelés

Minden valamire való program tartalmaz egy ciklust egy változót és egy hibát. Szóval ez egy fontos része a projectnek. Mindenképpen lesz benne hiba és valami ami nem tetszik neked. Nyilván nem azt jelenti hogy előlről elkezdem az egészet (bár plusz pénzért akár ezt is), de ez a kisebb nagyobb szépséghibák elírások kijavításának a szakasza.

Ha a kezdeti szakaszban nem választottad ki a domain nevet, most mindenképpen meg kell tenned. A fejlesztés ideje alatt lehet egy ideiglenes domaint használni, hogy élőben kísérhesd végig a munka részeredmlényeit, de nyilván az a legjobb ha végül saját rád jelemző domain nevet használsz, amit a google is tud indexelni.

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

06
X nap

Lezárás / Karbantartás

Ha egy statikus weblapot építettem neked és nem szeretnél gyakran változtatni kisebb nagyobb dolgokat akkor átutalod az utolsó részletet is és könnyes búcsút intünk egymásnak. (Ez nem wordpress sablon, nem fog 2 perc után elszállni ha elkészült) Ha viszont a weblapod folymatosan szeretnéd változtatni akkor megkezdődik karbantartás időszak...

Kérj ma egy ingyenes konzultációt.

background